Ο κόλπος του Άγιου Ανδρέα

Το Vriniotis Seaside Resort στον Άγιο Ανδρέα είναι ένα από τα καλύτερα παθαλάσσια θέρετρα του Κατακόλου.

Χτισμένο πάνω στα ερείπια του λιμανιού της Αρχαίας Φειάς και με εκπληκτικη θεα στο Ιονιο Πελαγος. Το θερετρο μοιαζει με ενα ατμοσφαιρικο νησι. Βρίσκεται στη αρχή του αόρατου, πανάρχαιου ενεργειακού αγωγού που συνέδεε την Αρχαία Ολυμπία με το λιμάνι της Αρχαίας Φειάς.

Ζήστε το όνειρο στον Παράδεισο επί –ηλειακής- Γης

Παραθαλάσσιο θέρετρο στον Άγιο Ανδρέα, Κατάκολο

Το Vriniotis Seaside Resort είναι το θέρετρο που μοιάζει με ένα ατμοσφαιρικό νησί στα δυτικά της Πελοποννήσου με εξαιρετικά δωμάτια με θέα στη θάλασσα, παραλίες, πολυτελείς ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, εξαιρετικές επιλογές για φαγητό για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των διακεκριμένων επισκεπτών. Αναγνωρισμένο ως ένα από τα καλύτερα παραθαλάσσια θέρετρα κοντά στο Κατάκολο, το Vriniotis Seaside Resort μεταφέρει τις καλοκαιρινές διακοπές σε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόλαυσης.

Με φόντο το Ιόνιο Πέλαγος

Το «Vriniotis Seaside Resort» είναι στην κυριολεξία ένας κρυμμένος θησαυρός που αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Κατάκολο, ενώ οι εικόνες που περιβάλλουν αυτό τον μοναδικής ομορφιάς κολπο του Άγιου Ανδρέα, οι παροχές, η άνεση και το design, αφήνουν άναυδους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παραθεριστές.

Και για όσους λαχταρούν να ανακαλύψουν την ιστορία της Ελλάδας, το παραθαλάσσιο θέρετρο αποτελεί τη βάση για εξόρμηση σε μερικά από τα σημαντικότερα αριστουργήματα της παγκόσμιας τέχνης και αρχιτεκτονικής. Από την Αρχαία Ολυμπία μέχρι τον Καίαφα που μαγευει τον κάθε επισκέπτη στο νοτιότερο μερός της Ηλείας.

*

Εστιατοριο

Vriniotis

Lounge Bar

Vriniotis

Παραλια

Vriniotis

Vriniotis

Διαμονή

Hotel

Ελληνικές Γεύσεις

Ελληνικη

Bar

.

Παραλία

.

The latest from the blog

BEAUVOIR

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το BEAUVOIR, ένα νέο Resto-Bar χτισμένο γύρω από μια αγάπη για φαγητό, μουσική, τέχνη και σχεδιασμό σε ένα από τα πιο γραφικά τμήματα της ακτής του κόλπου. Ο χώρος χαρακτηρίζεται από μινιμαλιστική αρχιτεκτονική, απέραντη θέα στη θάλασσα και μια αισθητική που ενθαρρύνει τους επισκέπτες να αγκαλιάσουν τον κόλπο χωρίς παπούτσια.